Hatóanyagok

Hatóanyagok

A Mylan a hatóanyagok (API) – a különféle gyógyszerek terápiás hatásaiért felelős összetevők – egyik legszélesebb portfólióját kínálja több mint 80 ország számára.

A minőség az első lépésnél kezdődik. A Mylan bevált tesztelési és ellenőrzési eljárást alkalmaz annak érdekében, hogy biztosítsa a gyógyszereinkben használt hatóanyagok megfelelőségét. 

A hatóanyagokhoz való közvetlen hozzáférés révén a Mylan egyike annak a mindössze két globális generikus gyógyszeripari vállalatnak, amely átfogó vertikálisan integrált ellátási lánccal rendelkezik, és ezáltal tökéletes rálátással rendelkezik a különféle piacokra és terápiás szegmensekre. 

Továbbá egyike vagyunk a világ legnagyobb gyártóinak a HIV/AIDS kezelésére szolgáló generikus antiretrovirális gyógyszerek (ARV-k), valamint antibakteriális gyógyszerek, központi idegrendszeri szerek, antihisztaminok/asztma elleni szerek, kardiovaszkuláris, antivirális, antidiabetikus, antifungális, protonpumpagátló és fájdalomkezelő gyógyszerek hatóanyagai tekintetében.

Hatóanyaggyártás

Minőség iránti elkötelezettsége, csúcsmodern hatóanyag gyártóüzemei, globális törzskönyvi akkreditációi, fejlett áruforgalmi csatornái és gyors piacra jutási sebessége következtében a Mylan ideális hatóanyaggyártó partner.

Utolsó frissítés  2018.09.18.