Generikus termékek

Generikus termékek

Melyik volt az első generikus gyógyszer, amit gyártottunk? A Penicillin G 1966-ban. Azóta a Mylan egységes, globális minőségi standardok szerint, világszínvonalon dolgozik minden üzemében és minden termékénél, az adott piactól függetlenül.


Így készülnek a generikus gyógyszerek a Mylan vállalatnál

 1. Gyógyszerellenőrzés
  0

  Fejlett ellenőrzőrendszerek

  Bár nem kötelező, a Mylan olyan csúcsmodern ellenőrzőrendszert alkalmaz amely automatikusan kiértékeli a termékeket, és elutasítja azokat, amelyek nem felelnek meg az előírásoknak. Ezt a fejlett technológiát azért használjuk, hogy automatikusan eltávolítsuk a hibás termékeket a gyártó- vagy csomagolósorokról.
 2. Gyógyszerstandardok
  0

  Egységes globális minőségi standard

  Akár millióknak, akár egy maroknyi rászoruló embernek szánt gyógyszerről is legyen szó, legfontosabb feladatunknak tekintjük azt, hogy teljesítsük, sőt meghaladjuk az iparág standardjait. Saját csapataink folyamatos felülvizsgálatokat végeznek annak érdekében, hogy biztosítsák termékeink minőségét és feddhetetlenségét és folyamatosan javítsák azt az optimális minőség és állag elérése érdekében. Mert az egységes, szigorú minőségi szabályrendszer betartásán túl a bizalom nagyon fontos számunkra. Minden arról szól, hogy gondoskodjunk azokról az emberekről, akiken munkákkal segíteni tudunk.

 3. Védekezés a hibák ellen
  0

  Védekezés a hibák ellen

  A minőség az első lépésnél kezdődik. A Mylan bevált tesztelési és ellenőrzési eljárást alkalmaz annak érdekében, hogy biztosítsa a gyógyszereinkben használt hatóanyagok megfelelőségét.
 4. A tisztaság és hatásosság biztosítása
  0

  A tisztaság és hatásosság biztosítása

  A Mylan a termékek hatásosságát, tisztaságát és a gyógyszer feloldódását a lejárati dátumig úgy biztosítja, hogy meghatározott időszakonként ellenőrzi a termékei stabilitását.

 5. Ígéret a jó gyártási gyakorlat ellenőrzésére
  0

  Ígéretünk a gyógyszerészeknek

  A vásárlók számítanak az Önök tanácsára. Ez az egyik oka annak, hogy a Mylan egységes, globális minőségi standardok szerint, világszínvonalon dolgozik minden üzemében és minden termékénél… az adott piactól függetlenül.

 6. Egyedi terméktulajdonság követelmények
  0

  Ígéretünk az orvosoknak

  Annak érdekében, hogy Ön a legkiválóbb minőségű gyógyszerekkel láthassa el pácienseit, a Mylan fejlett tesztelő és ellenőrző rendszereket alkalmaz annak biztosítására, hogy a termék megfelel mindazon vizsgálati kritériumoknak, amelyek összehangban vannak a szabványosító szervezetek által kidolgozott követelményekkel a világ minden részén.

Utolsó frissítés  2018.09.18.