Mylan hozzáférési csatornák fejléc

Hozzáférési csatornák

Ha küldetésünk lényege, hogy 7 milliárd ember számára hozzáférést biztosítsunk kiváló minőségű gyógyszerekhez, hogyan juttatjuk el a gyógyszereket hozzájuk?


A Mylan egységes, globális minőségi standardok szerint, világszínvonalon dolgozik minden üzemében és minden termékénél... az adott piactól függetlenül. A gyártási és csomagolási eljárás során a Mylan fejlett ellenőrzési és kiértékelési rendszert alkalmaz annak érdekében, hogy biztosítsa a termékek specifikációknak történő megfelelését.


Ezen intézkedések mellett helyi és globális hozzáférési csatornák széles hálózatát tartjuk fenn, beleértve orvosokkal, intézményekkel, kormányzatokkal, kiskereskedőkkel és nagykereskedőkkel fenntartott kapcsolatokat.

Ezek olyan kapcsolatok, amelyeket évtizedek alatt építettünk fel és gondoztunk. Mert az egységes, szigorú minőségi szabályrendszer betartásán túl a bizalom nagyon fontos számunkra. Minden arról szól, hogy gondoskodjunk azokról az emberekről, akiken munkákkal segíteni tudunk. Így kezeljük partnereinket is.

Amikor Ön partnerként minket választ, mi prioritásként kezeljük a kapcsolatot – és az általa teremtett közös értéket is. Hiszen fontos számunkra, hogy Önnek is haszna származzon a velünk közösen végzett munkából.

Ha Ön forgalmazza a mi nem könnyen gyártható és nem könnyen képletbe foglalható termékeinket, tisztában kell lennie azzal, hogy hosszú távú elkötelezettséget vállalunk a gyártásukra. Akár millióknak, akár egy maroknyi rászoruló embernek szánt gyógyszerről is legyen szó, legfontosabb feladatunknak tekintjük azt, hogy teljesítsük, sőt meghaladjuk az iparág standardjait.

Akiket kiszolgálunk

 • Orvos ikon

  Orvosok

  Több száz Mylan képviselő látogat meg több ezer orvost nap mint nap. Ezen találkozók révén képesek vagyunk jobban megfelelni az igényeiknek, és megvalósítani azon elkötelezettségünket, hogy hozzáférést biztosítsunk az orvosoknak és pácienseiknek a kiváló minőségű gyógyszerekhez.

  Az orvosokat olyan kezdeményezésekkel is támogatjuk, mint például Indiában elindított Bátorítás Programunk. Ez a program segít a HIV/AIDS-fertőzött pácienseknek, hogy megértsék állapotukat, és kapcsolatban maradjanak orvosukkal a vizitek között.

 • Intézményi ikon

  Intézmények

  Intézményi vásárlóink körében számos kórház, tartós gondozást végző létesítmény, közös beszerzési szervezet, integrált szállítási hálózat és specializált gyógyszertár található. Szorosan együttműködünk számos vezető közös beszerzési szervezettel is annak biztosítása érdekében, hogy a generikus és a márkanév alatt futó termékek elérhetők legyenek a kórházi környezetben működő egészségügyi szolgáltatók részére.

  Gyógyszerforma-csomagolásaink egyedi formátumai között szerepelnek injekciós csomagolások, előre kevert mini zacskók, valamint egyadagos és többadagos ampullák. Ezek a csomagolási innovációk segítenek a készletgazdálkodás javításában, az adagolási hibák számának csökkentésében, valamint a gyógyszerbeadás helyes gyakorlatának terjesztésében.

 • NACO partnerség

  Kormányzatok

  Kormányzati partnereink közé tartozik az indiai nemzeti AIDS-ellenes szervezet (Indian National AIDS Control Organization – NACO), valamint a dél-afrikai egészségügyi minisztérium. Indiában a NACO vezető szállítója vagyunk a HIV/AIDS gyógyszerek terén, továbbá segítünk azon célkitűzésének elérésében, hogy megállítsa és visszaszorítsa a HIV/AIDS járványt egy integrált megelőző kezelés, valamint gondozási és támogatási programok révén. Dél-Afrikában szintén a HIV/AIDS gyógyszerek egyik vezető beszállítója vagyunk.


  A kormányzatokkal a világ minden részén együttműködünk a generikus gyógyszerek felhasználásának növelését, valamint a kiváló minőségű gyógyszerekhez való hozzáférés megkönnyítését célzó irányelv-kezdeményezések útján.

 • PharmAssist program

  Kiskereskedők

  Nemzeti és nemzetközi láncoknak, valamint független gyógyszertáraknak is szállítunk. Felvilágosító anyagaink sorozata segít abban, hogy a gyógyszerészek tájékoztatást és válaszokat tudjanak adni ügyfeleiknek a gyakori betegségekkel kapcsolatban.

 • Mylan nagykereskedők

  Nagykereskedők

  A Mylan vállalatnak nagykereskedőkkel fennálló, az egész világra kiterjedő kapcsolatai elengedhetetlenek annak biztosítása érdekében, hogy termékeink mintegy 145 országban és területen eljussanak a rászoruló emberekhez.

Utolsó frissítés  2018.09.18.