Rólunk

Az iparágban vezetőnek számító és folyamatosan bővülő portfólióval támogatjuk azon elkötelezettségünket, hogy 7 milliárd ember számára biztosítsunk hozzáférést kiváló minőségű gyógyszerekhez. Nem csak a világ egyik legnagyobb generikus és speciális gyógyszereket gyártó vállalata vagyunk, hanem a hatóanyagok (API) egyik legnagyobb gyártója is.

Generikus termékek >

Generikus termékeink számos terápiás kategóriát, gyógyszerformát és hordozórendszert fognak át a páciensek segítése érdekében.

Vényköteles termékek >

Receptre kiváltható gyógyszereket fejlesztünk, gyártunk és értékesítünk annak érdekében, hogy segítsünk a pácienseknek és az orvosoknak kezelni a légzőszervi betegségeket, súlyos allergiás reakciókat és pszichiátriai betegségeket.

Hatóanyagok >

Hatóanyagokat – a gyógyszer terápiás hatásaiért felelős összetevőket – gyártunk számos terápiás kategóriában, beleértve az antiretrovirális szereket, a HIV/AIDS gyógyszereit is.

Csatornák >

Hogyan akarjuk elérni, hogy termékeink elérhetővé váljanak 7 milliárd ember számára? Csatornákon keresztül – értékes partneri viszonyt teremtve orvosokkal és kormányzatokkal, kiskereskedő, nagykereskedő és intézményi vásárlókkal.

Utolsó frissítés  2018.09.18.