Termékek

A Mylannél azon dolgozunk, hogy hozzáférést biztosítsunk magas minőségű és megbízható termékekhez. Hiszünk abban, hogy minden betegségre léteznie kellene gyógymódnak, minden járványnak véget kellene érnie és minden fogyasztónak képesnek kellene lennie arra, hogy megőrizze az egészségét. Ezért vagyunk a jobb egészség bajnokai.


Több, mint 7,500 kiváló minőségű gyógyszert forgalmazunk, amelyeket a betegek világszerte használnak. Termékeink szinte minden terápiás területre kiterjednek, beleértve az Onkológiát, a Pulmonológiát, az Allergiát és a Dermatológiát. Valamint a további felmerülő igények kielégítésére egyéb egészségügyi termékeket is kínálunk.


A világot átívelő K+F hálozaton keresztül, tudósaink folyamatosan segítik az olyan komplex gyógyszerek terén szerzett tapasztalatok továbbfejlesztését, mint például a biohasonló, antiretrovirális és a transzdermális.


Vény nélkül kapható termékek >

A magyarországi portfólióban található innovatív termékeink sora számos terápiás területen, például gasztroenterológia, fájdalomcsillapítás, jelen van.
Utolsó frissítés  2014.10.29.