Mylan minőség

Mylan minőség

A Mylan egységes, globális minőségi standardok szerint, világszínvonalon dolgozik minden üzemében és minden termékénél… az adott piactól függetlenül.

A Mylan vállalataiban nem teszünk különbséget a millióknak szánt vagy a maroknyi rászoruló embernek szánt gyógyszerek között. Fő célkitűzésünk az iparági standardok elérése és meghaladása.

Standardjaink specifikusak. Belső dolgozóink minden egyes terméket ellenőriznek, a gyártás kezdetétől egészen a befejezéséig. Nem számít, hogy azokat a világ mely pontján gyártjuk. Emellett kezdeményezői voltunk egy törvénynek, amely felhatalmazza az FDA-t a világ minden részén található gyártóüzemek ellenőrzésére, ha azok az USA piacára szállítanak.

"Mi mindent egységes minőségi standardok szerint világszínvonalon végzünk, mert jól tudjuk, hogy mik a legfontosabb feladataink. Itt minden Önökért történik."
Robert J. Coury Ügyvezető elnök

Mert az egységes, szigorú minőségi szabályrendszer betartásán túl a bizalom nagyon fontos számunkra. Minden arról szól, hogy gondoskodjunk azokról az emberekről, akiken munkákkal segíteni tudunk.

A minőség a legfőbb oka annak, hogy 7 milliárd embernek azt mondhatjuk, tudjuk, mik a legfontosabb feladataink: nálunk minden Önökért történik. Hiszen a Mylan nemcsak a miénk, Önöké is.

Utolsó frissítés  2018.09.18.