Mindig előre

Mindig előre

Az innováció a Mylan kultúrájának alapvető része. Az innováció miatt látunk lehetőséget minden kihívásban. Emiatt van, hogy a világ minden részén, óceánokkal és időzónákkal elválasztva tudósok, kutatók és gondolkodók ezrei működnek együtt az összetett problémák megoldása és az eddig figyelmen kívül hagyott igények kielégítése érdekében. 

Meglepő, hogy egy kiváló minőségű generikus gyógyszereiről ismert vállalatnál virágzik az innováció? Gondoljon bele: 1984-ben mi voltunk az első generikus vállalat, amely új gyógyszerszabadalmat szerzett. Ma a márkanevek alatt futó gyógyszerek bioekvivalens változatait tervezzük, és gyógyszerek javított változatait hozzuk létre, hogy kiemeljük termékeinket a szürke tömegből. 

A továbbhaladás érdekében olyan szervezetet építettünk, amely sokszínű, lelkes és egyedülálló az együttműködési képességek terén.


Valódi globális kultúra

Globális vállalatként olyan kutatási és fejlesztési terület kiépítésére törekszünk, amely megsokszorozhatja minden egyes ember és minden helyi kultúra erejét. A másik cél az volt, hogy előnyünkre fordítsuk a tucatnyi időzóna létét. 
Az eredmény: egy egész világot átfogó csapat, amely egyedi kilátásokkal rendelkezik a helyi és globális egészségügyi kihívások terén. Együttműködve partnerünkké tettük az időt – amikor az egyik csapat a bolygó egyik felén befejezte a munkát aznapra, a másik felén egy másik csapat folytatja azt. 
Más szóval a Mylannál a kutatás és fejlesztés sohasem alszik.

Mitől más a Mylan?

Mi úgy látjuk, hogy az ily módon végzett munka fogékonyabbá tesz bennünket, és hozzájárul egy folyton növekvő portfólió fenntartásához, amelyben egyaránt szerepelnek injekciós, biológiai, légzőszervi, onkológiai és neurológiai gyógyszerek, valamint innovatív kezelések a HIV/AIDS ellen.
A földrészeken és kultúrákon átívelő együttműködés hamar ráébresztett minket arra, hogy egyetlen kutatóközpont sem lehet elszigetelt. Egyértelművé vált, hogy az általunk készített bonyolult számítások közepette egyetlen egyszerű igazság létezik: együtt nagyobbak vagyunk, mint a részeink összege.
Utolsó frissítés  2018.09.18.