A Mylan

A Mylan célkitűzései

A Mylan vállalatnál elköteleztük magunkat amellett, hogy új standardokat állítunk fel az egészségügyben. Világszerte azért dolgozunk együtt, hogy 7 milliárd ember számára elérhetővé tegyük a minőségi gyógyszereket, ezért: 
  • Újítunk, hogy eleget tegyünk a figyelmen kívül hagyott igényeknek
  • Mindennapi gyakorlattá tesszük a megbízhatóságot és a szolgáltatás kiválóságát
  • A helyes utat választjuk, nem a könnyűt
  • Versenyképes vezetői szerepünket megtartva szenvedélyesen formáljuk a jövőt
A Mylan célkitűzésének elemei

Értékeink

Anya és lánya nevet
Innováció
Szokatlanok vagyunk, előretekintőek és merészek. Mi „összekötjük azokat a pontokat”, amelyeket mások nem vesznek észre. Felismerjük a lehetőségeket, és életre keltjük őket. Szeretjük megkérdőjelezni a fennálló állapotot, és szeretünk új és jobb módszereket bevezetni, hogy a világ minden táján segítsünk magasabb életszínvonalat teremteni az emberek számára. A génjeinkben van a bátorság, hogy változást hozó, alkotó erő legyünk.
Feddhetetlenség
A helyes út követése számunkra szent dolog.  Akkor is felelősen viselkedünk, amikor senki sem figyel. Magasra tesszük a lécet, és soha nem adjuk alább. Ez a megalkuvást nem tűrő etikai kiállás segít abban, hogy termékeink tiszták legyenek, dolgozóink biztonságban végezhessék munkájukat, a környezet pedig tiszta maradjon.
Megbízhatóság
Számíthatunk rá. Szavahihető. Nevezzük, aminek akarjuk, mindenesetre mindennapi gyakorlattá tettük. Arra törekszünk, hogy tűzön-vízen át beváltsuk minden ígéretünket, minden egyes alkalommal. Hiszen ez az, ami miatt az emberek – az utca túloldalán éppúgy, mint a világ másik végén – számítanak ránk.
Szolgáltatás
Tisztában vagyunk azzal, hogy „ez nem rólunk szól” – itt mások segítéséről van szó –, és hiszünk abban, hogy nincs olyan helyzet, amelyet ne tudnánk kezelni. Megtesszük, amit csak kell, éjjel-nappal dolgozunk, erőnket nem kímélve átgázolunk minden folyón – mindezt azért, hogy kielégítsük valaki igényeit. Kiváló minőségű termékeinket kiváló minőségű szolgáltatásba csomagoljuk.
Csapatmunka
Együtt gyorsabban haladhatunk, magasabbra juthatunk és többet érhetünk el, mint amire egyedül bármelyikünk is képes lenne. Szeretjük az együttműködésre kínálkozó lehetőségeket, mert felpezsdítenek, felvillanyoznak és erőt adnak. Amikor egyesítjük erőinket és meghaladjuk határainkat, hegyeket is képesek vagyunk megmozgatni.
Utolsó frissítés  2018.09.18.