Mylan Magyarországon

Mylan Magyarországon: jobb egészség megteremtése egy jobb világ számára

Három egységben összesen mintegy 900 fő dolgozik együttesen
Magyarországon, a Mylan-nél hozzájárulunk globális küldetésünkhöz
hogy a világ 7 milliárd emberének hozzáférést biztosítson a magas színvonalú orvosláshoz.

Olvassa tovább az alábbiakat, hogy további részleteket kapjon a magyarországi tevékenységeinkről.

Országos Kereskedelmi Üzletág

 • A Mylan magyarországi üzletága egy változatos kínálattal rendbelkező gyógyszeripai céggé fejlődött, ahol termékeink egy része már több, mint 20 éve segíti a betegeket
 • A Budapest központú országos lefedettségű kereskedelmi üzletágunk termékportfoliója 80 branded, generikus, OTC valamint biohasonló termékeket is tartalmaz, olyan kritikus terápiás területeket lefedve mint a kardiológia, anyagcsere rendszer, gasztroenterológia, CNS, fájdalom, allergia, virológia (HIV), hematológia, onkológia és immunológia.
 • Magyarországon minden percben több, mint 10 doboz Mylan gyógyszert adnak el a gyógyszertárakból a betegek igényeit szolgálva
 • 5,100 helyi vevőt szolgálunk ki – gyógyszertárakat, disztribútorokat és kórházakat
 • Ezzel hozzájárulva a globálisan elkötelezett cél eléréséhez , hogy több, mint 7 milliárd ember számára biztosítsunk hozzáférést kiváló minőségű gyógyszerekhez: minden évben több, mint 5,5 millió doboz gyógyszer adunk el azzal a céllal gyógyszereket biztosítsunk a Magyarországon élő 10 millió embernek.
 • Felelősségünket fejezzük ki betegeink iránt azzal, hogy gyógyszereink minőségfejlesztésébe és a helyi egészségügyi szakemberekkel közösen betegközpontú egészségfejlesztésbe invesztálunk a saját dolgozóink fejlesztésével összhangban
 • Továbbá segítjük a magyar egészségügyi rendszer fenntarthatóságát és a kiváló minőségű gyógyszerek szélesebbkörű elérését a betegek számára. Mindezt tesszük a Mylan keretein belül és a Magyarországi Generikus Gyógyszergyártók és Forgalmazók Egyesületének tagjaként is : http://www.generikusegyesulet.hu/

Ime egy pillantás a legutóbbi marketing kampányunkból, a Magnosolv hírdetésből, ami a TV-ben és online csatornákon is látható:

Loading the player...

Európai Globális Üzleti Támogató Központ

 • A tranzakcionális szolgáltatásaink európai központja (Európai Globális Üzleti Támogató Központ – GIS) 2014-ben jött létre Budapesten, jelenleg 200 munkavállalót foglalkoztat pénzügyi és HR területeken.
 • Folyamatosan kollégáink fejlesztésére törekszünk olyan programokkal, amelyek a munkájukra, készségeikre, valamint vezetői kompetenciáikra összpontosítanak. Ezen felül olyan munkakörnyezetet biztosítunk számukra, amelyek jutalmazzák a teljesítményt, és elismerik a multikulturalizmus jelentőségét (jelenlegi munkavállalóink 13%-a Magyarországon kívül született).
 • Budapesti székhelyünk “Zöld Épület” tanusítvánnyal rendelkezik, ezzel is hozzájárulva a környezetre gyakorolt hatásunk csökkentéséhez.
 • Támogatjuk a helyi közösségeket, amelyhez kapcsolódóan 2018-ban 100 óra közösségi munkát végeztek a budapesti munkavállalóink.
 • A Mylan-nél mindenkinek lehetősége van változtatni. Azoktól a szolgáltatóktól kezdve, akik termékeinket értékesítik a piacon, a gyártókon át, akik azokat fejlesztik és gyártják, és végül, de nem utolsósorban az üzleti partnereinkig, akik támogatják a szolgáltatókat és gyártókat, mindannyiunk feladatának kritikus szerepe van.
  Ha szeretnéd nyomonkövetni Üzleti Támogató Központunk álláslehetőségeit, az alábbi linken megteheted ezt: https://www.mylan.com/en/career/opportunities-in-hungary

A Mylan versenyképes bérezést, remek juttatásokat, illetve a szakmai fejlődéshez és szakmai előmenetelhez szükséges környetezetet tud biztosítani.

Mylan Hungary Kft. - Komárom

A céget 2010-ben alapították és mára már a Mylan legnagyobb európai minőségügyi és teszt központjává, valamint Európában kiemelt csomagolóüzemévé fejlődött.

 • Komáromban 4 fő tevékenység található:
  • Az összes Mylan által az EU-ban értékesített buborékfóliás(bliszteres) termék több mint 90%-át mi csomagoljuk,
  • Az EU-ban értékesített összes szilárd gyógyszerforma analitikai tesztelését és felszabadítását végezzük. Mind Komáromban csomagoltak, mind pedig az EU-n kívül gyártottakét.
  • Mintegy 100 millió karton kiszállítása, amelyet a telephely csomagol.
  • A telephely egy regionális minőségbiztosítási szervezetnek és egy európai kiválósági központnak ad otthont.
 • A telephely az elmúlt években több mint kétszeresére növelte alkalmazottainak létszámát és jelenleg több mint 500 embert foglalkoztat.

“A komáromi térség egyik legnagyobb munkáltatójaként sokat fektetünk a nekünk dolgozó kollégák fejlesztésébe - elvégre a legértékesebb erőforrásaink ők. Például pozícióhoz kapcsolódó szakmai képzéseket, továbbképzési tanfolyamokat nyújtunk, ideértve a speciális helyi képzéseket is megerősítve a minőség és a biztonság iránti elkötelezettségünket.” Kelemen Enikő, HR igazgató.

 • Teljeskörűen betartjuk az összes helyi és európai környezetvédelmi előírást; például a közelmúltban új gázkazánokat telepítettünk 100% hatékonysággal és ezáltal körülbelül 20-30% gázt tudunk megtakarítani bármely más hasonló technológiához képest. Elkötelezettek vagyunk a helyi közösség támogatásában is munkatársak önkéntes tevékenységein keresztül, valamint olyan események szponzorálásával, mint például a Komáromi Napok.

Raymond Keeling, Ügyvezető igazgató: “A komáromi telephely működése első osztályú és a munkakörülmények kiválóak. Miközben a Mylan tovább növekszik, lehetőségünk van a folyamatos fejlődésre és az előrelépésre.

A komáromi tevékenységek sokasága közül kiemelkedik a Minőségellenőrzési Központ - a legkorszerűbb laboratórium, több mint 100 embert foglalkoztat. Szabó Olivér, a Minőségellenőrzés vezetője így nyilatkozott: "A legújabb technológiával és szoftverrel működünk, amelyet a Magyar Egészségügyi Hatóság (OGYÉI) is első osztályúként ismert el. Büszkék vagyunk arra, hogy a Mylan európai kiválósági központjává fejlődtünk."

 • Első sarzs felszabadítása: 2012
 • Munkavállaói létszámunk meghaladja az 500 főt
 • 14 automata csomagoló gépsor és raktár a magas minőségű gyógyszerek tárolására.
 • Csomagoló üzemünk a Mylan legösszetettebb portóliójával rendelkezik, több mint 1000 terméktípussal (tabletták és kapszulák).
 • A Mylan legnagyobb tesztelő laboratóriuma az EU-ban.
 • Világszinten 35 piacot szolgálunk ki. A kiszállításaink több mint 55%-a Franciaországba, Olaszországba és Spanyolországba megy.
 • A 18 000 m2 csomagolás, raktár, laboratóriumi és irodahelyiség összesen két épületben megközelítőleg 3 labdarúgó pálya méretű.
 • Szigorú minőségi előírásoknak felelünk meg, melyeket számos hatóság rendszeresen ellenőriz.
Loading the player...

Ha szeretne naprakész lenni a komáromi Mylan Hungary Kft-nél lévő nyitott pozíciókról, kövesse az alábbi oldalt: https://www.mylan.com/en/career/opportunities-in-hungary

Utolsó frissítés  2019.11.13.