Ismerd meg a Viatrist

A Mylan mostantól a Viatrishoz, egy új globális gyógyszercéghez tartozik, amely elkötelezett abban, hogy az emberek egészségesebben élhessenek életük minden szakaszában.

A Mylan weboldala továbbra is elérhető, de ha szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el Viatris oldalára és ismerd meg küldetésünket, amelynek célja, hogy minőségi gyógyszereink könnyebb hozzáférhetőségét biztosítsuk a betegek számára, amikor és ahol szükségük van rá.

Apr 28, 2017

A Mylan nyilatkozata a Pharmaparkban történt tűzeset kapcsán

Az április 25-i Pharmaparkban (PHP) történt tűzesetben a termékkínálatunk egy része (a Mylan EPD termékek) érintett volt – nem a lángok, hanem a füst által. A Mylan-nél számunkra az emberek a legfontosabbak, azon dolgozunk, hogy hozzáférést biztosítsunk 10 millió magyarnak a jó minőségű gyógyszerekhez; ezért, megelőző intézkedésként, az esethez kapcsolódó vizsgálatok lezárultáig, a Mylan EPD magyarországi nagykereskedői felé történő szállítást felfüggesztettük. 


Az eset kivizsgálása folyamatban van, amely alatt minden további információt az üggyel kapcsolatban a szabályozó szervezet, az OGYÉI ad ki.Utolsó frissítés  2018.09.18.