Ismerd meg a Viatrist

A Mylan mostantól a Viatrishoz, egy új globális gyógyszercéghez tartozik, amely elkötelezett abban, hogy az emberek egészségesebben élhessenek életük minden szakaszában.

A Mylan weboldala továbbra is elérhető, de ha szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el Viatris oldalára és ismerd meg küldetésünket, amelynek célja, hogy minőségi gyógyszereink könnyebb hozzáférhetőségét biztosítsuk a betegek számára, amikor és ahol szükségük van rá.

Jul 1, 2014

Terápiás innováció

Terápiás innováció

Meglepődne, ha megtudná, hogy megújítjuk a generikus gyógyszereket is? Vagy hogy kutató és fejlesztő csapatunk több mint 2600 tudósból áll, akik a világ minden részén nap mint nap ontják az újításokat?

Pedig ez igaz. És ez az oka, amiért arra sarkalltuk magunkat, hogy magasabbra érjünk és messzebbre jussunk több mint 50 éven keresztül.

A megoldások tudománya

Napjainkban márkanév alatt futó gyógyszerek bioegyenértékű változatait tervezzük, amelyek közül sokat bonyolult legyártani és bonyolult képletbe foglalni. Arra törekszünk, hogy a gyógyszerek továbbfejlesztett változatainak létrehozásával kiemeljük termékeinket a tömegből. Innovációkra törekszünk a szájon át bevehető szilárd gyógyszerek, a transzdermális és injekciós gyógyszerek,, krémek, kenőcsök, antiretrovirális szerek terén, és még számos kulcsfontosságú területen.

Miért? Mert hiszünk abban, hogy minden betegségre létezik gyógymód. Hiszünk abban, hogy minden járványnak véget kell érnie. A könnyű és súlyos orvosi eseteket is meg lehet gyógyítani. 

Anafilaxia

Az anafilaxia – amely egy életveszélyes allergiás reakció – jelentős közegészségügyi problémát jelent. Az anafilaxia bekövetkezésekor minden perc számít, és létfontosságú az adrenalinhoz és az orvosi elsősegélyhez való hozzájutás. Szorgalmazzuk az anafilaxiát illetően a tudatosság növelését, a felkészültséget és a kezeléshez való hozzáférést, mivel egyetlen adrenalinkezelés nélkül maradó anafilaxiás esemény is túl sok.

Antiretrovirális szerek

Ezek a gyógyszerek a HIV/AIDS kezelésére szolgálnak. A kezelési eljárások során a páciensnek gyakran három vagy több gyógyszert is be kell vennie, és ezek között lehet olyan ARV gyógyszer, amely hűtés hiányában lebomlik. A járványok által legjobban sújtott területek közül jó néhány a forró égövben található – például Afrikában és Indiában –, ahol a hűtés ritkán megoldható. Az ilyen területek számára a Mylan vállalatnak sikerült kifejlesztenie egy ARV gyógyszer hőstabil változatát, amelynek nincs szüksége hűtésre.

Kardiovaszkuláris szerek

Teljes szívünkből elkötelezettek vagyunk a kardiovaszkuláris gyógyszerek iránt. Transzdermális technológiánk felhasználásával öntapadó tapaszokat alakítottunk ki, amelyekből a bőrön keresztül szívódik fel a gyógyszer.

Légzőszervi gyógyszerek

Asztmára és krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD) fejlesztünk olyan kezeléseket, amelyek száraz por formájú gyógyszer-hordozórendszer technológiát használnak. Tudjon meg többet más márkaneves légzőszervi termékeinkről.

Bőrgyógyászati szerek

Termékeinket számos formában gyártjuk – a tablettáktól és kapszuláktól kezdve az injekciós és transzdermális szerekig –, köztük krémeket és kenőcsöket is bőrgyógyászati célokra. Elkötelezettségünk ezen gyógyszerek iránt az 1990-es években kapott lendületet, amikor megszereztük a Bertek Pharmaceuticals vállalatot. Napjainkban számos termékünk van klinikai vizsgálati szakaszban jóváhagyásra várva, továbbá számos krémünk, kenőcsünk, spray-nk és kötszerünk a piacon.

Központi idegrendszer

A Mylan termékei a második legszélesebb körben terjesztett szerek a neurológiai területen. Ezek nem könnyen gyártható és nem könnyen képletbe foglalható termékek, amelyek súlyos betegségek kezelésére szolgálnak. Az ebben a kategóriában elért innovációnk vezetővé tett bennünket ezen a területen.Utolsó frissítés  2018.09.18.