Ismerd meg a Viatrist

A Mylan mostantól a Viatrishoz, egy új globális gyógyszercéghez tartozik, amely elkötelezett abban, hogy az emberek egészségesebben élhessenek életük minden szakaszában.

A Mylan weboldala továbbra is elérhető, de ha szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el Viatris oldalára és ismerd meg küldetésünket, amelynek célja, hogy minőségi gyógyszereink könnyebb hozzáférhetőségét biztosítsuk a betegek számára, amikor és ahol szükségük van rá.

Jan 1, 2014

Segítségnyújtás Indiában

Amikor megtudtuk, hogy a HIV/AIDS betegek csak korlátozottan jutnak orvosi ellátáshoz, létrehoztuk Bátorítás Programunkat.

A Mylan nem csak a miénk, az Önöké is: A Bátorítás Program története

Biztos lehetek benne, hogy betegeimnek nem kell egyedül szembenézniük a HIV/AIDS betegséggel – és hogy hozzájuthatnak a szükséges információkhoz és érzelmi támogatáshoz. Ehhez mindössze fel kell venniük a telefont. Én pedig figyelemmel követhetem állapotuk alakulását a vizitek között. Megtehetem. . .

Mivel a Mylan létrehozta a Bátorítás Programot. Most már tudunk segíteni, ha a betegeknek kérdéseik vannak, ha nem biztosak benne, hogyan kell bevenniük a gyógyszereiket, vagy ha kell valaki, akihez fordulhatnak.

Becsült adatok szerint 2,4 millió HIV/AIDS beteg él Indiában. Sokuk csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem jut hozzá a betegség legyőzéséhez szükséges információkhoz. Egészen mostanáig. A Mylan Bátorítás Programja segít a pácienseknek, hogy megértsék állapotukat, és kapcsolatban maradjanak orvosukkal a vizitek között. Csupán egy telefonhívásba kerül a pácienseknek, hogy megkapják a szükséges válaszokat. És minden szó teljes mértékben a Mylan, a páciens és orvosa között marad.

Többet szeretnénk tenni, mint csupán hozzájutást biztosítani a kiváló minőségű antiretrovirális gyógyszerekhez. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a rászoruló emberek rendelkezésére állnak azok az erőforrások és információk, amelyek alapján nyugodtan be is veszik azokat.Utolsó frissítés  2018.09.18.