Egészségügyi ellátásban résztvevők részére

A Mylan küldetése, hogy 7 milliárd ember számára elérhetővé tegyen kiváló minőségű gyógyszereket. Ehhez elengedhetetlennek tartjuk az orvosok és gyógyszerészek folyamatos szakmai fejlődését. Anyagi lehetőségeinkhez és törvényi előírásokhoz mérten folyamatosan támogatjuk az egészségügyi ellátásban résztvevő szakemberek szakmai, tudományos vagy edukációs célú szakmai rendezvényeken történő részvételét. A támogatás igényléséhez kérjük, töltse ki az alábbi linken található Pályázati adatlapot és szakmai önéletrajzával együtt küldje el a palyazat.hu@mylan.com e-mail címre vagy a 1138 Budapest, Váci út 150. postai címre! A pályázatok beérkezési határideje a rendezvény kezdetét megelőző 60. naptári nap.

A beérkezett pályázatok elbírálási szempontjai:

  1. A Pályázatban megjelölt cél (rendezvény témája) a Pályázó szakterületével és szaktudásával összhangban áll-e?
  2. A Pályázatban megjelölt cél illeszkedik-e azon szakterületekhez, amelyeken a Vállalat termékeivel jelen van, így amelyeken a Vállalat elhivatottnak érzi magát az Egészségügyi Szakemberek képzésében?
  3. A Pályázatban leírtak részletessége és megalapozottsága alátámasztja-e a cél tényleges megvalósulását?
  4. A Pályázat megfelel-e a Vállalat által támasztott formai követelményeknek (a teljes, kitöltött, aláírt és lepecsételt adatlap határidőn belüli beküldése, szakmai önéletrajz csatolása)?
  5. A Pályázat az adott Pénzügyi időszakra tervezett költségvetés szerint támogatható-e.
  6. A Pályázó nyert-e el támogatást a Vállalattól az adott naptári évben másik rendezvényre?

Vállalatunk nem nyújt Oktatási támogatást kötelező szintentartó tanfolyamokra és iskolarendszerű képzésekre.


Letölthető Pályázati adatlap

Figyelemfelhívás!

Felhívjuk a magyarországi patikákban dolgozó Egészségügyi szakemberek figyelmét, hogy a 2020. március 27-28. között Budapesten megrendezésre kerülő grandExpo elnevezésű szakmai rendezvényre Vállalatunk még korlátozott számban tud részvételi támogatást biztosítani, ezért a pályázatok leadásának határidejét meghosszabbítjuk 2020. február 26. 17:00-ig. Kérjük, amennyiben szeretné kérvényezni támogatásunkat, a kitöltött és aláírt Pályázati adatlapját valamint Önéletrajzát szíveskedjen a fent megadott határidőig beküldeni részünkre email-ben a palyazat.hu@mylan.com vagy postán a Mylan EPD Kft., 1138 Budapest, Váci út 150. címek egyikére!

Utolsó frissítés  2020.02.19.