"Egy karrier sokak életét megváltoztatja. Legyen az az Öné!

Biztos lehet az egészségügyi karrierben.

Globális gyógyszeripari vállalatként a Mylan elkötelezett amellett, hogy jó minőségű, megfizethető gyógyszert biztosítson a betegek számára világszerte. 10 millió ember életét érinti Magyarországon és az ország egész területén szoros kapcsolatok vannak, odaadó munkaerőnk révén. Lehetőséget biztosítunk az alkalmazottaknak, hogy munkahelyi tapasztalataikat képzésekkel gyarapítsák.

Kereskedelmi alkalmazottaink tapasztalt szakemberek, széles körű ismeretekkel bírnak, ideértve a 80 márkás, generikus, OTC és biológiailag hasonló gyógyszereket is. Munkatársainkat inspirálja az a tény, hogy minden percben több mint 10 csomag Mylan gyógyszert adnak ki a gyógyszertárakból a betegek számára Magyarországon.

“Shared service” divíziónk egy többnyelvű és multikulturális európai csomópont tranzakciós szolgáltatásokhoz. Irodánk zöldépítési státusszal rendelkezik, és a közösség iránti elkötelezettségünk ezen túlmutat a helyi önkéntes támogatás révén.

Komáromban minőségügyi és tesztközpontunk, valamint a csomagolóhelyünk a legújabb technológiával működik, kiváló munkakörülményekkel rendelkezik, több mint 500 fős munkaerő számára. Európa egyik legnagyobb minőségügyi központja, az egyik legmodernebb laboratórium, amelyet a Magyar Egészségügyi Hatóság az osztálya legjobban elismerte. Ez a létesítmény a Mylan legbonyolultabb csomagolási oldala is, körülbelül 1000 SKU-val.

A Mylan Hungary pályafutása olyan szerepekre nőhet, amelyek pozitív hatással vannak közösségeinkre, országunkra és a világra. Együtt az erő megváltoztathatja a világot.

 • Minőség

  A minőségügyi csapat tagjaként Ön dolgozhat a műveleti, a rendszer vagy a megfelelés területen. Mindegyik részleg azért felelős, hogy az összes Mylan gyógyszer biztonságos és hatékony legyen, és megfeleljen vásárlóink igényeinek. A minőségügyi csapat minden tagja szenvedélyesen ügyel a részletekre. Minőségbiztosítási csapatunk segített például egy olyan minőségellenőrzési rendszer kifejlesztésében, amely meghaladja az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság követelményeit.
 • Ellátási lánc

  Minden ellátási lánc végén 7 milliárd ember áll, akik tőlünk várják kiváló minőségű gyógyszerüket. Az ellátási lánc részleg tagjaként az alkalmazottak a kommunikáció összehangolásáért, a szűk keresztmetszetek megszüntetéséért, az átláthatóság biztosításáért és a hatékony működés optimalizálásáért felelősek a Mylan, illetve szállítóink, viszonteladóink és vásárlóink között. Ezen kihívásoknak való megfelelés azt jelenti, hogy a Mylan következetesen a megfelelő mennyiségű terméket szállítja vásárlóinknak.
 • Tudományos ügyek

  A tudományos ügyek részlegen dolgozók elsődleges célja az, hogy kiváló minőségű gyógyszerekkel lássák el a világon élő 7 milliárd embert. Önnek lehetősége nyílik együtt dolgozni a K+F, marketing, megfelelés, törzskönyvezési ügyek, termékbiztonság és piacfejlesztés részleg csapattagjaival olyan stratégiák megvalósítása érdekében, amelyek támogatják küldetésünket és biztosítják, hogy vállalatunk szilárd és erős maradjon.
 • Orvosi ügyek

  Az orvosi ügyek részleg tagjaként Ön olyan kérdéseket fog feltenni, mint „Mi lenne, ha...?” és „Mi legyen a következő lépés?”, miközben segíti a növekedés és az innováció megvalósulását a biogenerikusok, légzőszervi szerek, speciális gyógyszerek és generikus gyógyszerek területén. Akár a klinikai kutatás, akár a klinikai működés, termékbiztonság, kockázatkezelés, farmakovigilancia, publikációmenedzsment, információgazdálkodás, terméktámogatás és kereskedelmi hasznosítás terén rendelkezik képességekkel, szerves részévé fog válni csapatunknak.
 • Gyártás

  Ha a gyártási részleghez csatlakozik, akkor folyamatosan a termékeink továbbfejlesztésére vonatkozó lehetőségeket fog keresni. Legyen az egy gyártóüzem optimalizálása egy stratégia részeként, a napi munka irányítása az üzemeltetési csoport részeként, vagy a fejlesztési racionalizáció, tőke- és kapacitásmenedzsment, a mérnökség, üzemeltetési kiválóság, környezeti egészség és biztonság területén végzett munka, az Ön célja ugyanaz: növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket, felállítani és túlszárnyalni a minőségi standardokat, valamint biztosítani a kiváló minőségű gyógyszerek szállítását.
Loading the player...
Utolsó frissítés   2019.12.06.