Mylan állásajánlatok fejléc
Álláslehetőség
Állásajánlatok, amelyek 7 milliárd ember életét érintik.

"Egy karrier sokak életét megváltoztatja. Legyen az az Öné!

A mi kollégáink tudják, hogy függetlenül a vállalatban betöltött szerepüktől, hogyan vegyék ki a részüket abban, hogy világszerte 7 milliárd embernek jó minőségű gyógyszert biztosítsunk. Hallgassa meg a z ő történetüket!

Csatlakozzon küldetésünkhöz, melynek során 7 milliárd ember számára biztosítunk hozzáférést kiváló minőségű gyógyszerekhez. Az üzleti tevékenységünkben való részvételben minden szempontból hatalmas lehetőségek rejlenek, legyen az adminisztráció, üzletfejlesztés, megfelelés, kommunikáció, pénzügy, emberi erőforrások, információs technológia, marketing, értékesítés vagy egyéb.

 • Minőség

  A minőségügyi csapat tagjaként Ön dolgozhat a műveleti, a rendszer vagy a megfelelés területen. Mindegyik részleg azért felelős, hogy az összes Mylan gyógyszer biztonságos és hatékony legyen, és megfeleljen vásárlóink igényeinek. A minőségügyi csapat minden tagja szenvedélyesen ügyel a részletekre. Minőségbiztosítási csapatunk segített például egy olyan minőségellenőrzési rendszer kifejlesztésében, amely meghaladja az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság követelményeit.
 • Ellátási lánc

  Minden ellátási lánc végén 7 milliárd ember áll, akik tőlünk várják kiváló minőségű gyógyszerüket. Az ellátási lánc részleg tagjaként az alkalmazottak a kommunikáció összehangolásáért, a szűk keresztmetszetek megszüntetéséért, az átláthatóság biztosításáért és a hatékony működés optimalizálásáért felelősek a Mylan, illetve szállítóink, viszonteladóink és vásárlóink között. Ezen kihívásoknak való megfelelés azt jelenti, hogy a Mylan következetesen a megfelelő mennyiségű terméket szállítja vásárlóinknak.
 • Tudományos ügyek

  A tudományos ügyek részlegen dolgozók elsődleges célja az, hogy kiváló minőségű gyógyszerekkel lássák el a világon élő 7 milliárd embert. Önnek lehetősége nyílik együtt dolgozni a K+F, marketing, megfelelés, törzskönyvezési ügyek, termékbiztonság és piacfejlesztés részleg csapattagjaival olyan stratégiák megvalósítása érdekében, amelyek támogatják küldetésünket és biztosítják, hogy vállalatunk szilárd és erős maradjon.
 • Orvosi ügyek

  Az orvosi ügyek részleg tagjaként Ön olyan kérdéseket fog feltenni, mint „Mi lenne, ha...?” és „Mi legyen a következő lépés?”, miközben segíti a növekedés és az innováció megvalósulását a biogenerikusok, légzőszervi szerek, speciális gyógyszerek és generikus gyógyszerek területén. Akár a klinikai kutatás, akár a klinikai működés, termékbiztonság, kockázatkezelés, farmakovigilancia, publikációmenedzsment, információgazdálkodás, terméktámogatás és kereskedelmi hasznosítás terén rendelkezik képességekkel, szerves részévé fog válni csapatunknak.
 • Gyártás

  Ha a gyártási részleghez csatlakozik, akkor folyamatosan a termékeink továbbfejlesztésére vonatkozó lehetőségeket fog keresni. Legyen az egy gyártóüzem optimalizálása egy stratégia részeként, a napi munka irányítása az üzemeltetési csoport részeként, vagy a fejlesztési racionalizáció, tőke- és kapacitásmenedzsment, a mérnökség, üzemeltetési kiválóság, környezeti egészség és biztonság területén végzett munka, az Ön célja ugyanaz: növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket, felállítani és túlszárnyalni a minőségi standardokat, valamint biztosítani a kiváló minőségű gyógyszerek szállítását.
Loading the player...
Utolsó frissítés  2018.09.18.